Sustav za samostalno upravljanje sadržajem stranice - CMS

Izrada sustava koji omogućava samostalni unos i izmjenu teksta, fotografija, video priloga te strukture kategorija putem jednostavnog sučelja prilagođenog korisnicima.

Administratori stranice (do tri korisnika, svaki s ovlastima za svoja područja na stranici) brzo i jednostavano mogu samostalno uređivati sadržaje na web stranici, s bilo kojeg mjesta, pomoću svog omiljenog internet preglednika.

Paket sadrži izradu stranice na jednom jeziku, a moguća je jednostavna i brza nadogradnja na više jezika (uz nadoplatu od 20% dogovorene cijene za svaki dodatni jezik).

Struktura kategorija definirana ovom ponudom može se definirati do u dubinu od dvije razine - tzv. kategorije i podkategorije internet stranice. Svaka kategorija i podkategorija može sadržavati neograničeno tekstova/članaka.

Video materijali koje je moguće postaviti na stranicu nalaze se na YouTube ili drugim servisima gdje je moguće postaviti i dijeliti vlasite video uratke.


0

Info izlog d.o.o. je tvrtka specijalizirana za izradu sustava za upravljanje sadržajem (CMS) koje za naše klijente primjenjujemo u izradi internet portala, internet stranica i internet trgovina.

Za segment izrade grafičkog dizajna, tvrtka je uspostavila partnerski odnos s tvrtkom Ispred 2 d.o.o.

Ispred2 d.o.o. Info izlog d.o.o.

© Info izlog d.o.o. 2021.

Cijene navedene na stranici ne sadrže PDV

Miroslav » G+