POZICIONIRANJE NA VRHU prve stranice na GOOGLE tražilici

Vašu novu stranicu, u roku odmah, postavit ćemo pri vrhu prve stranice na Google tražilici za nekoliko Vaših odabranih pojmova.

Ovu uslugu Google naplaćuje prema broju klikova koje posjetitelji ostvare prema Vašoj stranici (Google AdWords program).

Međutim, mi Vam osiguravamo besplatne klikove prema Vašoj stranici u vrijednosti od 500,00 kn što će Vam, u ovisnosti o popularnosti (odnosno cijeni) izraza koje želite zakupiti, donijeti i više stotina dolazaka posjetitelja koji su zainteresirani za sadržaje koji se nalaze na Vašim stranicama.

Nakon potrošenih početnih 500,00 kn, ukoliko budete zadovoljni ovom vrstom promocije, omogućit ćemo Vam nastavak oglašavanja uz komercijalne uvjete.

Mi Vam ne možemo garantirati vrh tražilice. Niti možemo znati kad će se Vaše stranice pojaviti na vrhu pretrage. Ono što ćemo pokušati je čim prije osigurati Vam najbolju moguću poziciju.

Besplatno pojavljivanje Vaših stranica na vrhu pretrage Google tražilice je trajan proces koji će ovisiti o Vama i o sadržaju koji će se nalaziti na stranicama. U svrhu postizanja bolje pozicije, dat ćemo Vam važne savjete koji će Vam pomoći u ostvarenju bolje pozicije.


0

Info izlog d.o.o. je tvrtka specijalizirana za izradu sustava za upravljanje sadržajem (CMS) koje za naše klijente primjenjujemo u izradi internet portala, internet stranica i internet trgovina.

Za segment izrade grafičkog dizajna, tvrtka je uspostavila partnerski odnos s tvrtkom Ispred 2 d.o.o.

Ispred2 d.o.o. Info izlog d.o.o.

© Info izlog d.o.o. 2021.

Cijene navedene na stranici ne sadrže PDV

Miroslav » G+